Seiten

Nem tudom,

2012. szeptember 6., csütörtök

kicsit összevisszaság egy ilyen pesti éjszaka. Nem szeretnék élménybeszámolót tartani, mert ez nem egy ilyen blog, de azt muszáj elmondanom, hogy az 'olajmágnás' (Alextól idéztem, szia, Alex!: D) pasiktól hánynom kell; nem tudom, lehet, csak nekem nem imponál az, ha valaki a pénzével, és a csodálatos, előre bebiztosított jövőjével akar levenni a lábamról... De mindegy is, ilyen esetekben általában hamar észreveszik, ha a beszélgetés nem úgy alakul, ahogy várták, és pár percen belül már más lány fülébe súgják a nyálas hülyeségeiket.
Mikor megérkeztünk, a hely szinte kongott az ürességtől, a zene szörnyű volt, az italok drágák, azonban eltelt egy-két óra, és a hely egy igazi szaunává változott, úgyhogy az izzadt srácok miatt, akik táncolni próbáltak Zsófival és velem, visszasírtam Richie Richet.
Nemsokára le is léptünk.
Hát így sikerült az első estém Budapesten; azt hiszem, nem ez lesz a törzshelyem.

Ja, és azt még nem is említettem, hogy amint beléptünk a klubba, 2 percre rá odajött hozzám valaki, hogy ismer engem, ugye blogger vagyok, igenigen, olvassa a blogomat, és milyen jó, hogy itt vagyok, hogy kerülök ide, ilyesmik. Sokkolt a dolog, nem is nagyon tudtam ezzel mit kezdeni, de tetszett a szituáció. : D
____________________________________________________________________________
(Ádám, annyira hiányzol, tudom, hogy csak nemrég jöttem el otthonról, de a fene gondolta, hogy ilyen nehéz lesz ez az egész. Ah... Néha csak fekszem az ágyon, hallgatom a 'dalunkat', és próbálok nem sírni, mert jó itt, csak... nem vagy velem.)

n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© Design by Neat Design Corner