Seiten

Az év véget, Niki meg visszatért.

2013. június 27., csütörtök

Egy jó ideje abbahagytam az írást. És nem csak a blogot szüneteltettem, de kicsit a lelkem is; ilyen szempontból mindenképp. Mindig nagyon fontos volt nekem, hogy leírjam a gondolataimat, az érzéseimet (leggyakrabban kódolva, gyakran olyannyira elrejtve a lényeget, hogy évek után visszaolvasva, már én se tudom, miről akartam beszélni egy-egy bejegyzésben, haha), de valami miatt nem tudtam írni az utóbbi időben. Jól vagyok amúgy, csak kellett egy kis pihenő.

Egyébként nem tudom, most miért kezdek bele újra, mert semmi érdekes, vagy említésreméltó sem történt velem, de ebben a percben épp ezt esik jól csinálni, úgyhogy azt hiszem nincs mit megmagyaráznom.

A vizsgáimat letudtam, abszolút az elvárásaimon felül teljesítettem őket(najó, a statisztikát kivéve), éééés mivel semmi konkrét tervem nincs a nyárra, ezért azt tervezem, hogy készítek egy filmes/könyves/fotós bakancslistát, és a rajta lévő pontokat majd jól megnézem/elolvasom/kivitelezem; majd írok róluk, ha valami kiemelkedően megfogna.

A rímekhez még nem térek vissza, pillanatnyilag csak mindenféle gondolat raktára lesz ez a blog, aztán kitudja, ha teljesen meggyógyulok kreativitás terén, lehet, olvastok majd verseket is, de nem ígérem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© Design by Neat Design Corner